baru
                                                   

                                                        

Dasar Privasi |Dasar Keselamatan|Soalan Lazim | Peta Laman      

BERITA & INFORMASI TERKINI

MAJLIS PERJUMPAAN PENGARAH BERSAMA KAKITANGAN JKR N. SEMBILAN 2018
MAJLIS PERASMIAN PERSIMPANGAN BERLAMPU ISYARAT TAMAN ZAITUN, KG. ISMAIL & UJONG PASIR
SESI TOWN HALL YBHG. DATO’ PENGARAH BERSAMA KAKITANGAN JKRNS

MAJLIS PERJUMPAAN PENGARAH BERSAMA KAKITANGAN JKR N. SEMBILAN 2018

 MG 3798

Wisma Negeri, Negeri Sembilan 15 Februari 2018 : Majlis Perjumpaan Pengarah Bersama Kakitangan JKR Negeri Sembilan 2018 telah di adakan di Dewan Theatrette Wisma Negeri Sembilan. Majlis yang telah dihadiri seramai 315 orang melibatkan JKR Daerah ,Cawangan dan Bahagian terdiri daripada pegawai-pegawai dari Kumpulan Pengurusan & Profesional serta Kumpulan Pelaksana. Majlis ini telah diurus setiakan oleh Bahagian Pengurusan Korporat, Bahagian Pentadbiran & Kewangan dan Bahagian Arkitek JKR Negeri Sembilan. Majlis ini diadakan bertujuan untuk mengeratkan lagi silaturahim yang sudah terjalin di antara Yang Berbahagia Dato’ Pengarah JKR Negeri Sembilan dengan kakitangan JKR Negeri Sembilan. Pada majlis ini juga YBhg. Dato’ Pengarah JKR Negeri Sembilan telah menyampaikan amanat dan harapan tahun 2018 serta berkongsi kejayaan yang telah dilakar sepanjang 2017 . Majlis tersebut juga diserikan lagi dengan sesi penganugerahan kepada penerima-penerima yang telah terpilih atas jasa, sumbangan, kejayaan dan penyertaan sepanjang tahun 2017.

Baca selanjutnya: MAJLIS PERJUMPAAN...

MAJLIS PERASMIAN PERSIMPANGAN BERLAMPU ISYARAT TAMAN ZAITUN, KG. ISMAIL & UJONG PASIR

 MG 3455

 

SEREMBAN 8 Februari 2018 - Majlis Perasmian Persimpangan Berlampu Isyarat Taman Zaitun, Kampung Ismail dan Ujong Pasir. Majlis ini telah disempurnakan oleh YB Dato' Hj Abu Ubaidah Bin Dato' Hj Redza Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Kemudahan Awam, Alam Sekitar, Koperasi dan Kepenggunaan dan merupakan ADUN Ampangan. Majlis juga telah disaksikan oleh pegawai-pegawai JKR Negeri Sembilan, pemimpin masyarakat dan penduduk setempat yang sempat hadir. Peneyerahan ini merupakan satu lagi kesinambungan pencapaian projek-projek infrastruktur di bawah selian JKR Seremban dalam usaha bagi memastikan pembangunan infrastruktur pada rakyat khasnya di daerah Seremban dan Negeri Sembilan secara keseluruhannya. Diharap projek ini dapat memberi manfaat kepada penduduk di kawasan setempat serta memberi keselesaan dan meningkatkan keselamatan para pengguna jalan raya.

Baca selanjutnya: MAJLIS PERASMIAN...

SESI TOWN HALL YBHG. DATO’ PENGARAH BERSAMA KAKITANGAN JKRNS

WhatsApp Image 2017 12 14 at 10.51.15 PM                                     

SEREMBAN, 14 DISEMBER 2017Sesi Town Hall YBhg. Dato’ Pengarah Jabatan Kerja Raya Negeri Sembilan bersama kakitangan sokongan teknikal telah diadakan di Dewan Theatrette, Wisma Negeri pada 14 Disember 2017. Sesi ini telah dihadiri seramai 185 orang pegawai – pegawai kumpulan sokongan Gred JA29, JA36 dan JA38 daripada semua Cawangan, Bahagian dan Daerah di JKR Negeri Sembilan.

Pendekatan ini diambil oleh Ibu Pejabat JKR Negeri Sembilan sebagai salah satu usaha untuk mewujudkan komunikasi dua hala antara pegawai kumpulan sokongan dengan pengurusan tertinggi JKRNS. 

Baca selanjutnya: SESI TOWN HALL...

 

 

 

Apa Pendapat Anda Tentang Laman WEB JKR N.SEMBILAN ?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
Februari 2018
A I S R K J S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

logo1akses

 

  • JKKP
  • 1
  • ems


  • LESTARI

Logo Info1  CREaTEASAL1

Logo E bencana2

Logo LI 1

           

                       logo bmjata negeri sembilanLogo Jab Kerja Raya logoSUKlogoKKR jpa LHDN mampu  mdec  MSC   BEM  LAM  bqsm  myeg  spr bpa